woensdag 29 oktober 2014

Nieuw: Gastrobar Anton in LarenGastrobar Anton is nieuw en heeft vorige week haar deuren geopend.
Het huist onder één dak met Mauve, het bekende restaurant dat vernoemd is naar Nederlandse kunstschilder Anton Mauve. 
Waar Mauve vooral dé plek is om te lunchen en te dineren, is Gastrobar Anton the place to be voor een gezellige borrel met vrienden, culinaire lunch en shared dining diner tot laat in de avond. Iedere vrijdag- en zaterdagavond is er een dj die zorgt voor de juiste sfeer. Het terras van Gastrobar Anton heeft uitzicht op de bekende Brink, in het hart van Laren, de plek waar toute bekend Laren ziet en gezien wordt. 

Gastrobar Anton is hippe horecagelegenheid waar je terecht kunt voor een goede kop koffie of een drankje, maar waar ook kleine en verfijnde gerechtjes geserveerd worden. 

Aan de hoge tafels van Anton kunnen gasten tot na middernacht genieten van de beste wijnen, cocktails en bites
Overigens is Gastrobar Anton ook geopend voor de lunch, is er natuurlijk op vrijdagmiddag een borrel die een beetje Larenaar niet mag missen en draait er in het weekend een dj.

Bij de gerechtjes die je kunt bestellen moet je denken aan bijvoorbeeld; maistortilla met ceviche van kabeljauw, waterkers en kerrie-aioli,  pizza met geroosterde tonijn en wasabimayonaise, gamba's met chili, banaan en amandel. Dat klinkt superlekker toch? 

Gastrobar Anton is zeker geen typische cocktailbar maar een Gastrobar, wat betekent dat gastvrijheid erg belangrijk is, het is een plek waar gasten kunnen genieten van de kleine gerechtjes, goede wijnen, koffie en cocktails. 
Het interieur was is neutraal, clean en sober met een Scandinavisch design en is verzorgd door Katja Volmerink, van Mintinteriors.

Ben je in de buurt van Laren? Kom dan eens proeven en kijken.

Je vindt Gastrobar Anton op Brink 1 in Laren en op www.gastrobar-anton.nl 

 

1 opmerking: