woensdag 23 oktober 2013

Gnocchi met romige tomaten-tonijnsaus


De saus die ik door deze gnocchi deed gaat meestal door de pasta. Maar ik probeerde het eens met gnocchi en met succes!

Dit is zoo lekker, ik kan het je echt aanraden!

Een leuke bijkomstigheid; dit is supersnel klaar. De gnocchi hoeft immers maar 3 minuten te koken.

Nodig voor 2
klein blikje tonijn op olie, uitgelekt
handje kerstomaatjes (of twee grote in parten gesneden)
handje diepvriesdoperwten
bekertje slagroom
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook
blikje tomatenpuree
peper, zout
pak gnocchi

Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
Voeg de tonijn toe.

Nu een handje doperwten en de tomaatjes erbij.

Voeg de slagroom toe en laat de tomatenpuree erin oplossen.

Breng op smaak met zout en peper.

Kook ondertussen de gnocchi in drie minuten gaar en schep met een schuimspaan uit de pan.
Voeg direct toe aan de tonijnsaus.

Serveer met wat extra peper uit de molen en geraspte kaas.

Enjoy! (gaat wel lukken)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen