donderdag 14 augustus 2014

Zomerlunch: wraps met tonijn


Een wrapje op zijn tijd is altijd lekker. Vooral voor de lunch of de picknick. En zelfs als borrelhapje kun je een wrapje serveren. Snij er dan gewoon kleinere stukjes van (en zet vast met een prikkertje).

Deze keer maakte ik lunchwrapjes met tonijn.

Je kunt eigenlijk allerlei groenten gebruiken en zelfs de huttenkase kun je vervangen door roomkaas of ricotta.

Erg lekker, knapperig, fris en zomers!

Nodig
klein blikje tonijn, uitgelekt
1 bosui, in ringetjes
huttenkase/ ricotta/ roomkaas
stukje rode paprika
1 tomaat
rucola
geraspte kaas
een paar jalapenopepers uit een potje
tortillawraps

Snij alle groenten klein en meng met de huttenkase of roomkaas. Breng op smaak met peper en zout.

Maak de tonijn los met vork.

Besmeer de wraps met de huttenkase en verdeel de tonijn erover. Daarna wat geraspte kaas en rucola.
Rol op en snij schuin doormidden.
Als je ze meeneemt, wikkel dan stevig in plasticfolie.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen