donderdag 12 februari 2015

Super culi-winkel Kookpunt in Rotterdam

Voor alle kookliefhebbers, foodies en culi's; deze winkel moet je een keer zien.

Kookpunt is de allergrootste kookwinkel van Nederland en verkoopt alles wat denkbaar is op het gebied van koken. Je kunt er zelfs je messen laten slijpen!

Daarnaast zijn er regelmatig workshops en kookdemo's en het leukste vind ik zelf de complete bibliotheek met kookboeken. Je kunt er aanschuiven in de nieuwe Kookpunt Kantine voor een broodje of koffie.

En de winkel is al indrukwekkend, maar zelf ben ik erg onder de indruk van de website(hier)
Een fraai staaltje werk met heel overzichtelijke iconen/ tegels om door het assortiment te struinen. Als je naar beneden scrollt, zie je de agenda met alle dingen die de winkel organiseert. Zo staan er voor 6 maart een masterclass patisserie en 13 maart een masterclass vis op de agenda. (Leuk!)

Maar wat ik heel graag onder jullie aandacht wil brengen is de actie die Kookpunt met de Voedselbank Rotterdam deze maand organiseert.

Kookpunt doneert namelijk pannen aan de Voedselbank wanneer jij pannen aanschaft.
En het zijn niet zomaar pannen, maar merken als Le Creuset, WMF en Demeyere doen mee. Daar kun je mensen echt blij mee maken!

Hieronder lees je het nieuwsbericht van de website, of kijk zelf op de website hier.

Binnenkort test ik zelf een pan. Nou ja, een tulbandvorm van zware kwaliteit.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de kookheaven, je vindt Kookpunt op het Noordplein 29-81 in Rotterdam.


'Pannenhart in Aktie | Heel de maand Februari'

Pannenhart in Aktie | Heel de maand Februari
Koken voor het goede doel? Dit jaar draagt Kookpunt graag een pannetje bij voor Voedselbank Rotterdam. Voorgaande jaren heeft Pannenhart in Aktie een geweldige opbrengst gehad en waren er vele positieve reacties. We hopen dit jaar dan ook een mooi aantal pannen te kunnen verzamelen!

De Voedselbank zorgt ervoor dat personen en gezinnen die door omstandigheden niet genoeg eten hebben een wekelijks voedselpakket krijgen. Voor regio Rotterdam gaat het om 7600 voedselpakketten per week! Wij dragen graag ons steentje bij met Pannenhart in Aktie en kunnen jullie hulp daar goed bij gebruiken!


Wat houdt deze Pannenhart in Aktie in?

Voor iedere twee pannen die je koopt doneert Kookpunt 1 pan aan de Voedselbank. Dit kunnen twee losse pannen zijn, maar mag ook een set zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een pannenset van 4 pannen koopt doneren wij ook twee pannen! Mocht je geen pannen willen kopen maar toch willen bijdragen dan staat er bij de kassa een collectepot. Dit geld verzilveren we eind februari ook in pannen voor de voedselbank!

Bij de kassa staan twee kratten, de linkerkrat vol met doneerbare pannen en de rechterkrat met pannen die reeds gedoneerd zijn! Kies, wanneer je minstens twee pannen hebt gekocht, zelf uit de linkerkrat welke pan jij graag wilt doneren!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten