Dat beloofde een weekend heerlijk lezen te worden!
Deze keer staat Italie centraal.
Er staat een special in over lasagna met verrassende variaties op de klassieke lasagne. Ze zijn elk om je vingers bij af te likken!
Verder een special over italiaanse kazen en over ricotta, met lekkere ricotta receptjes.
De artisjok wordt uitgelicht als groente.
Er wordt een olijfolie perserij bezocht, waarbij je zin krijgt om naar Italie te gaan! Een leuk en interessant verslag.
Ook een interview met een familie die jarenlang een traditionele gelateria runt.
Het is een inspirerende uitgave, waarbij ik af entoe helaas wel een deja vu gevoel krijg naar het kookboek Jamie's Italie. Er staan dan ook veel pastagerechten in en er worden pastasoorten beschreven.
Verder is er nog een leuke nieuwe Jamie-gadget; een Jamie-pizzasteen. Het is een mooi rond exemplaar, voorzien van handvaten (erg handig!).
Veel leesplezier, als je de nieuwe Jamie Magazine nog gaat halen!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten