woensdag 15 januari 2014

Snelle visstoof


Uit het boekje van AH kookte ik afgelopen week de snelle visstoof.

Ik vond hem erg lekker en hij was lekker snel klaar. Als toevoeging gebruikte ik nog aubergine, Italiaanse kruiden en wat blokjes zalmfilet.

Je kunt hem met rijst of brood eten, maar ook gewoon zo.

Ik gaf er knapperig Turks brood met aioli bij. Het Turkse brood even in de oven gehad, zodat hij lekker knapperig en warm was.

Nodig voor 4
olijfolie
3 tenen knoflook, fijngesneden
zak Italiaanse wokgroenten
100 ml witte wijn
pakje Heinz tomato frito
250 gr diepvries kabeljauwfilet, in blokjes
250 gr diepvries zalmfilet in blokjes
halve aubergine, in blokjes
1 el Provencaalse kruiden
1 tl Italiaanse kruiden
 
Turks brood
aioli
 
Verhit de olie en bak de knoflook met de groenten aan.

Vervolgens de witte wijn, tomato frito en kruiden erbij. Breng aan de kook.

Doe de stukjes vis erbij en breng het vuur lager. Doe een deksel op de pan en laat een minuut of zes stoven.

Proef en breng op smaak met zout en peper.

Serveer met rijst of Turks brood en aioli.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen